BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
  Home

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/tzuki.xhost.ro/public_html/cutenews/show_news.php on line 41 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/tzuki.xhost.ro/public_html/cutenews/inc/shows.inc.php on line 54 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/tzuki.xhost.ro/public_html/cutenews/inc/shows.inc.php on line 54

Palate de Huedin -"Vila cel mai tare"

"Vila cel mai tare" si nu vila cea mai tare e scris pe una din cele doua vile ale lui Munteanu Baci , un tigan din Huedin . Intr-un fel palatele tiganesti seamana cu o imbinare de stiluri : cel hindus (indian) cu insertii de pe vechiul continent ( elemente grecesti si italiane/romane cat si elemente moderne) , un amalgam de stiluri care mie sincer imi dau impresia de arhitectura de kitch mult prea incarcata cu turnuri ingramadite si ornamente multicolore , unde conteaza mai mult cantitatea decat calitatea.





Posted on 04 Apr 2009 by admin